Ji – viena iš 10 000 vedėjų interneto svetainėje bobo.com. Šioje svetainėje bet kas gali įrašyti, kaip dainuoja, groja pianinu, šoka ar tiesiog plepa.

Svetainės vedėjos daugiausia dainininkės, jos koncertuoja žiūrovams, kurių 90 proc. – vyriškos giminės, o dauguma – 10–35 m. amžiaus. Būti sąmojingoms – puiku, atviram seksualumui – ne.

Siue specializacija yra sadziao – labai kiniškas flirtavimo būdas, kai moteris elgiasi vaikiškai ir kalba plonu, vaikišku balseliu.

Manais svetainės lankytojai siunčia jai virtualias dovanas, kurios gali kainuoti net tūkstančius juanių.

Tokios vedėjos, kaip Siue, per mėnesį užsidirba nuo kelių iki dešimties tūkstančių juanių, klientams siunčiant virtualias dovanas. Tai nedidelė suma, turint omenyje, kad už vieną vedėją interneto svetainėje sumokama daugiau nei milijoną juanių.

Siue sako, dauguma jos draugų nežino apie jos darbą, nes daugeliui tokios interneto svetainės siejasi su erotinėmis paslaugomis. Tiesa, pastaraisiais metais po griežtų priemonių prieš pornografiją daugelis interneto svetainių paiso draudimų.

Kinijoje veikia apie 50 internetinių vaizdo pokalbių svetainių. Įprastai svetainė pasiima 50 – 70 proc. vartotojų sumokėtų pinigų.