Apie 14.30 val. Šiaulių rajone, ties Alksyniškių kaimu, slidžiame kelyje 28 metų vyras nesuvaldė automobilio „Opel Vectra“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Po rytinio reido kelyje Ryga–Šiauliai–Kaliningradas važiavę Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai pastebėjo, kad toli priešpriešiais važiavęs automobilis staiga pradingo. Privažiavę arčiau policininkai pamatė jį nuvažiavusį nuo kelio ir apvirtusį griovyje.

Iš automobilio variklio skyriaus veržėsi dūmai, sklido dujų kvapas, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Policininkas Romualdas nepasimetė ir pro priekinių durelių langą ištraukė mažiausiąjį, vos pusantrų metukų berniuką, o pro kitą langą iš automobilio išsilaisvino vairuotojas, padėjęs išlipti žmonai ir 3 metų dukrai.

Kelionės metu mažasis keleivis miegojo, tad net nesuprato, kas atsitiko, tačiau mergaitė labai išsigando, apvirtus automobiliui. Laimei, atsakingi tėvai abu vaikus vežė vaikų saugumo kėdutėse.

Vyriausiasis patrulis Aurelijus vaikus ir jų mamytę įsodino į policijos automobilį, kad nesušaltų, kartu palikęs ir ištikimą vaikų draugą, prancūzų buldogų veislės šuniuką.