Pats E. Jedinskis, KK2 žurnalisto paklaustas, kas yra mergina, su kuria rytais jis palieka Seimo viešbutį, tikino jos nežinantis.

Vaizdo įraše taip pat matyti, kaip išvykdamas iš Seimo viešbučio aikštelės politiko sūnus sukelia avariją ir žurnalistams teigia, jog „turi važiuoti“.

LNK laidos pranešime spaudai teigiama, kad žurnalistai net kelias dienas ankstyvais rytais stebėjo Seimo viešbučio kiemą.

„Buvo gauta informacija, kad parlamentinėmis privilegijomis – Seimo viešbučiu – nelegaliai naudojasi Seimo nario Zbignevo Jedinskio sūnus Edvardas.

Žurnalistinio tyrimo metu Edvardas Jedinskis, kuris yra Švenčionių mero Rimanto Klipčiaus patarėjas, buvo nufilmuotas du kartus. Abu kartus iš Seimo viešbučio jis išėjo su ta pačia mergina. Užkluptas filmavimo kamerų, Edvardas Jedinskis žurnalistams neigė gyvenantis Seimo viešbutyje, neigė pažįstantis merginą, su kuria buvo nufilmuotas, nors KK2 laida Edvardą ir juodaplaukę jo palydovę užfiksavo važiuojančius tuo pačiu automobiliu“, – rašoma pranešime spaudai.