Kiekvienais metais lapkričio 1 ir 2 dienomis Haičio gyventojai lankosi Port o Prenso kapinėse. Visoje šalyje jie atiduoda pagarbą dvasioms ir pagerbia Gede – mirusiųjų dievybę.

Tikintieji Visų Šventųjų dieną ir Visų sielų dieną atlieka vudu ritualus ir mirusiuosius vaišina kava bei vaisiais. Barono Semedi – kapinių vartų sargo – dvasios jie prašo geros sveikatos, darbo ir sėkmės.

Praktikuojantys vudu Porto o Prenso kapinėse taip pat pagerbė Baroną Samdi, kuris dar vadinamas Baronu Šeštadieniu. Čia, prie Barono kryžiaus, jie meldė sveikatos ir laimės. Šalies gyventojai taip pat grojo muziką ir prie antkapių dėjo aukas.

Nors Mirusiųjų diena minima visoje Lotynų Amerikoje ir Karibų jūros šalyse, Haičio gyventojai šiai šventei yra suteikę vudu atspalvį: vudu praktikuotojai vadovauja protėvių pagerbimo ceremonijoms, kuriose dažnai figūruoja kaulai, romas ir juodas kryžius.

Vudu praktikos į Haitį atkeliavo kartu su vergais iš Afrikos. Jos suklestėjo ir įsitvirtino kasdieniame vietos žmonių gyvenime.