Didžiausios atnaujinto DELFI dizaino naujovės – dar daugiau svarbiausių žinių iš Lietuvos ir pasaulio pagrindinio puslapio viršuje bei patogi ir vizuali navigacija su nuotraukomis. Nuo šiol skaitytojai pagrindiniame puslapyje ras septynias tuo metu reikšmingiausias Lietuvos ir pasaulio naujienas.

Daugiau dėmesio bus skiriama DELFI TV žinioms bei Piliečių naujienoms. Nuo šiol dienos žinias, vaizdo siužetus, laidas ar tiesiogines transliacijas bus galima rasti pagrindinio DELFI puslapio viršuje, specialiai tam skirtoje vietoje. Taip skaitytojus pasieks ne tik aktualiausia tekstinė, bet ir vaizdinė informacija.

Šalia video turinio bus talpinama ir įdomiausia skaitytojų atsiųsta informacija rubrikai DELFI Pilietis – gyvenimiškos istorijos, autentiškos patirtys, įspūdingiausios jų atsiųstos nuotraukos bei vaizdo medžiaga.

Patogiau ir aiškiau bus matomos ir laiko patikrintos, DELFI skaitytojų pamėgtos rubrikos „Nuomonių ringas“ ir „DELFI rekomenduoja“.

Iki šiol vidurinėje juostoje skelbtos „Naujausios“ žinios perkeliamos į pagrindinę meniu juostą. Čia jos bus pateikiamos dar patogiau: užvedus pelės žymeklį išsiskleis lentelė, kurioje matysis visa naujausia informacija su nuotraukomis.