Ligoninėje šiuo metu slaugomas 33-ejų metų Davide Capello savo išsigelbėjimą vadina tikru stebuklu. Jis sako prisimenantis, kaip važiuodamas į Genują vedančiu viaduku pastebėjo priekyje atsiveriančią įgriuvą, į kurią po akimirkos nulėkė jo automobilis.

„Prisimenu, kaip su didžiuliu trenksmu ėmė griūti kelias. Mano automobilis nulėkė į įgriuvą. Nežinau kaip, bet nusileisti man pavyko. Nemiriau ir nepraradau sąmonės. Paskambinau ugniagesių tarnybai ir pranešiau, kokioje padėtyje atsidūriau, kad jie mane rastų ir išgabentų. Jie paskambino mano šeimai. Jaučiausi taip, tarsi būtų įvykęs stebuklas. Viskas atrodė tarsi filme. Mačiau atvykstančius gelbėtojus, ugniagesius. Buvau ištiktas tikrų tikriausio šoko. Vis dar tebematau griūvančio kelio vaizdą. Priešais mane važiavo dar keturi automobiliai, eismas buvo gana intensyvus. Tiesiog sunku įsivaizduoti, kad tokia tragedija galėjo įvykti Italijoje. Važiavau į Genują, o dabar jaučiuosi taip, tarsi mane apsaugojo šv. Barbora“, - sakė buvęs futbolininkas.

Gelbėtojų tarnybos išplatintame vaizdo įraše matyti, kaip po katastrofos atrodo tarp griuvėsių atsidūręs D. Capello automobilis.