Vienas iš koncerte tą tragišką vakarą buvusiųjų – Lionelis – papasakojo, kaip slėpėsi nuo teroristų rūbinėje, o jos duris buvo užbarikadavęs baldais.

„Pasislėpiau viename iš grupės persirengimo kambarių, kartu su manimi į vidų prie kitų pateko dar du ar trys žmonės, mes užrėmėme duris. Duris užstūmiau sofa, kiti pristūmė šaldytuvą, duris užrėmėme viskuo, kas pasitaikė po ranka – bet kokia kaina bandėme apsisaugoti“, - pasakojo išpuolio „Bataclan“ koncertų salėje liudininkas Lionelis.

Prancūzas pasakoja, kad maždaug tris valandas jis girdėjo šūvius, o tada prasidėjo teroristų ir Prancūzijos teisėsaugos pareigūnų derybos.

„Taigi tame persirengimo kambaryje praleidome tris valandas. Maždaug keturių ar penkių kvadratinių metrų patalpoje. Iš viso mūsų buvo apie 20, langas buvo uždarytas. Po maždaug valandos temperatūra pakilo iki 45 laipsnių, pradėjome išsirenginėti, nes buvo siaubingai karšta. Praktiškai nebegalėjome kvėpuoti, nes nebeturėjome oro. Vieną akimirką vos nepraradau sąmonės. Išbuvome geras tris valandas – per visas tas šaudynes ir derybas“, - sakė Lionelis.

Galiausiai išėję iš persirengimo kabinos, išgyvenusieji pamatė kraupų vaizdą.

„Nenusakoma žodžiais. Išėję iš slėptuvės, išgydome daugybę lavonų, kraujo, kūno dalių, griuvėsių. Vaizdas buvo kaip po tikrų tikriausio karo“, - teigė Lionelis.

Per išpuolį „Bataclan“ koncertų salėje žuvo 89 žmonės, dešimtys buvo sužeisti.