„Tokia idėja kilo pastebėjus dukart išaugusį susidomėjimą prekėmis su žiauraus karo niokojamos Ukrainos simbolika. Artėjančios invazijos metinių proga Lietuvos gyventojai nori palaikyti Ukrainą, tad vėl pradėjo aktyviau dairytis prekių su Ukrainos simbolika.

Nusprendėme prisijungti prie akcijos „Radarom!” ir padėti Ukrainai gauti daugiau radarų, kurie padės apsaugoti Ukrainos dangų ir žmones bei tiksliau reaguoti į priešo atakas”, - teigia prekybos centro internete „Varlė.lt” įkūrėjas ir vadovas Marius Butauskas.

Labiausiai pirkėjai graibsto Ukrainos vėliavas, marškinėlius Ukrainos didvyriams, su Ukrainos herbu bei Prezidento atvaizdu, kepuraites, ženkliukus, magnetukus.

Populiarios ir knygos „Europos vartai. Ukrainos istorija”, „Ukrainos karo audrose. Savanorio iš Lietuvos dienoraštis”, kurių liko vos po porą vienetų.

Pirkėjai gali įsigyti ir automobilių kvapų, kurių visas pelnas skiriamas Ukrainos gynėjams.

Melomanai ras vinilinių plokštelių su Ukrainos dainomis, o ieškantys dovanų vyresniems vaikams – 1000 detalių dėlionę su Ukrainos širdimi.

Prekybos centras internete „Varlė.lt“ jau ne pirmą sykį dalyvauja akcijose Ukrainai paremti. Prasidėjus karui, „Varlė.lt“ rinko pirmosios pagalbos vaistinėles ir gabeno jas į karo siaubiamą šalį. Vairuotojai, įsigiję naujos komplektacijos vaistinėles, buvo raginami senąsias aukoti už laisvę kovojančiai Ukrainai.

Prekybos centras internete „Varlė.lt“ dovanojo Ukrainos vaikams kompiuterių ir kitos technikos, kad galėtų tęsti mokslus.

Prisidėti prie paramos Ukrainos žmonėms „Varlė.lt“ pirkėjai gali kiekvieną sykį apsipirkdami – prekių krepšelyje yra galimybė paaukoti 2, 5 ar 10 eurų Ukrainos vaikams.

Prisidėti prie „Radarom!” galite įsigydami prekes su Ukrainos simbolika: