„Lietuvos gyventojai bei šalyje veikiančios organizacijos ir toliau vieningai bei aktyviai palaiko už savo laisvę kovojančius Ukrainos gyventojus. Stebime išliekančius vis dar didelius skambučių ir SMS skaičius į Ukrainą, tad ryšio užtikrinimas su šia šalimi išlieka ypač aktualus. Visiems, kurie su misija keliauja į Ukrainą, kaip ir iki šiol padėsime tuo, kuo galime – kompensuosime visas Ukrainoje patirtas tarptinklinio ryšio išlaidas, o bendraujantiems tarp šalių – tęsime palankiausias kainas kokybiškam ryšiui“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Dėl išlaidų už „Tele2“ tarptinklinio ryšio skambučių, SMS ir interneto paslaugas kompensavimo misijas Ukrainoje vykdantys asmenys į operatorių gali kreiptis el. paštu – ukraina@tele2.lt.

Be to, Ukrainoje esantys „Tele2“ klientai gali ir toliau pasinaudoti specialiais tarptinklinio ryšio tarifais. Iš Ukrainos skambinant į Lietuvą ar šalies viduje minutės kaina 0,04 Eur, skambučių į trečiąsias šalis ir atsilieptų skambučių kaina – 0,03 Eur, SMS – 0,0025 Eur, tarptinklinio ryšio interneto duomenų perdavimas kainuoja 0,001 Eur už 1MB, tai yra 1 Eur už 1GB.

Šie įkainiai galioja visiems „Tele2“ privatiems, verslo ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams. „Pildyk“ naudotojams SMS siuntimas nieko nekainuoja.

Operatoriaus klientai esantys Lietuvoje taip pat gali pasinaudoti palankiomis tarptautinio ryšio kainomis – pigiau skambinti ir rašyti į Ukrainą. „Tele2“ klientams ir toliau skambučio minutės kaina kainuoja 0,05 Eur, o SMS žinutės – 0,10 Eur.

Bendrovė tęsia ir kitus nuo karo pradžios pradėtus paramos Ukrainai veiksmus. „Tele2“ netaiko mokesčių ir atsisako būtinųjų kaštų trumpiesiems numeriams, kuriais organizacijos renka paramą Ukrainai. Tokiu būdu kiekvienas klientų paaukotas euras nukeliauja paramai, o operatoriaus parama šiuo būdu jau siekia daugiau kaip šimtą tūkstančių eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją