Konferencijoje pristatyti naujausi „Samsung“ buitinės technikos, televizorių, ekranų, mobiliųjų ir dėvimųjų įrenginių pasiekimai ‒ išmaniai sujungtų prietaisų ekosistema, padedanti saugoti aplinką, palaikyti sveikesnį gyvenimo būdą.

Praplėstos „SmartThings“ galimybės

„Samsung“ integravo „SmartThings“ į visas savo produktų kategorijas, sukurdama visa apimančią ekosistemą ir neprilygstamą kelių prietaisų patirtį, leidžiančią naudotojams valdyti ir keisti aplinką taip, kaip jie nori. „SmartThings“ įgalina vartotojus maksimaliai išnaudoti savo įrenginius, taip pat trečiųjų šalių gaminius, kuriuos jie galbūt jau turi.

Tai supaprastina prisijungimą prie daugybės skirtingų įrenginių ir atveria daug galimybių kasdien gyventi produktyviau ir patogiau.

Pagalba vartotojams gyventi tvariau

Siekdama sukurti maksimaliai tvarius namus ir tapti energijos vartojimo efektyvumo prekės ženklu Nr. 1, „Samsung“ derina „SmartThings“ pagrįstą jungiamumą su energijos vartojimo efektyvumu, integruotu tiesiai į savo buitinės technikos gaminius. Klientai gali priimti ekologiškai sąmoningus sprendimus naudodamiesi „SmartThings Energy“, kuri stebi naudojimo ypatumus ir teikia duomenis realiuoju laiku. Taip vartotojams lengviau suprasti, kaip jie vartoja energiją.

Iki 2023 m. 100 proc. pagrindinių „Samsung“ buitinių prietaisų turės „Wi-Fi“ ryšį ir standartinę „SmartThings Energy“ paslaugą, todėl jais besinaudojantys žmonės galės lengvai ir nuolat mažinti energijos suvartojimą. Be to, „Samsung“ prietaisai viršys dabartinį aukščiausią energijos įvertinimą ir leis sutaupyti papildomus 10 proc. energijos.

Naudodamiesi „SmartThings Energy“ rekomenduojamais tvariais sprendimais ir įgyvendindami juos tokiomis intuityviomis funkcijomis kaip „AI Energy Mode“, klientai gali imtis veiksmų, kad sumažintų vartojimą namuose, perjungdami suderinamus išmaniuosius prietaisus į energijos taupymo režimą.

„Bespoke AI“ skalbyklėje yra „AI Ecobubble“ technologija, kuri skalbiklį paverčia burbuliukais, greitai įsigeriančiais į skalbinius. Taip užtikrinamas toks pat švarumo lygis, o energijos sąnaudos sumažėja iki 70 proc. Vartotojai taip pat gali sumažinti energijos švaistymą naudodami skalbimo ciklą „AI Wash Cycle“, kuris nustato optimalų vandens ir skalbiklio kiekį, tada reguliuoja mirkymo, skalavimo bei gręžimo laiką.

Tam, kad pramogos būtų tvaresnės, „Samsung“ pristatė nuotolinio valdymo pultelį „SolarCell Remote“, kuris įkraunamas sklindant šviesai ir radijo dažniams iš įrenginių, pavyzdžiui, „Wi-Fi“ maršrutizatorių. „Samsung“ apskaičiavo, kad per septynerius metus galėtų išvengti daugiau kaip 200 mln. baterijų patekimo į sąvartynus. Šiais metais „Samsung“ atveria šio dizaino licenciją visuomenei, kad ir kiti gamintojai galėtų būti tvaresni.

„Samsung“ taip pat prisideda prie švaresnės aplinkos, nes pakartotinai naudoja į vandenynus patekusį plastiką. Bendrovė iš naujo panaudoja išmestus žvejybinius tinklus ir iš jų gamina naują medžiagą. Iš jos gaminami mobilieji produktai, įskaitant „Galaxy Flip4“, „Galaxy Fold4“ ir „Buds2 Pro“. Iki 2022 m. pabaigos „Samsung“ gali užkirsti kelią, kad daugiau kaip 50 tonų plastiko nepatektų į pasaulio vandenynus.

„Samsung“ bendradarbiaujant su įvairiais partneriais taip pat siekia sukurti „Net Zero“ namus visoje Europoje. Naudodama „Q CELLS“ bendrovė ieško būdų, kaip panaudoti saulės energiją. Su „SMA“, pirmaujančiu gyvenamosios paskirties inverterių prekės ženklu ES, „Samsung“ prijungs daugiau saulės kolektorių prie „SmartThings Energy“. Be to, „Samsung“ bendradarbiauja su pasauliniais pastatų, namų automatikos ir elektromobilių įkroviklių gamintojais, pavyzdžiui, „ABB“.