Kreipimąsi į verslo pasaulio atstovus įmonės direktorius išplatino savo feisbuko paskyroje.

„Žinau, kad visi susiduriame su pandemijos iššūkiais. Visi nukentėjome, nė vienas nesame tikri dėl rytojaus ir dažnai turime priimti sunkius sprendimus. Žinau ir tai, kad po pandemijos būtent verslas bus ta jėga, kuri atkurs normalų gyvenimą, ekonomiką ir darbo vietas“, – savo įrašą pradeda P. Masiulis, pabrėždamas, kad kiekvienas verslas gali pridėti, jog ta diena ateitų anksčiau.

Kalbėdamas apie verslo paramą sunkiu pandemijos metu telekomunikacijų bendrovės atstovas paminėjo, kad „Tele2“ jau prisideda prie kovos su virusu remdama iniciatyvos „Įveiksime kartu“ savanorius, kurie padeda NVSC atsekti sergančiųjų kontaktus. Įmonė dengia šių savanorių darbo vietų išlaikymo kaštus ir žadama paramą tęsti iki karantino pabaigos arba tol, kol pagalbos reikės.

„Kuo bus daugiau pagalbos rankų, tuo daugiau turėsime savanorių. Greičiau suvaldysime koronaviruso plitimą – ir greičiau grįšime į normalų gyvenimą“, – įsitikinęs P. Masiulis.

Taip pat bendrovė nuo pavasario remia iniciatyvą „Stiprūs kartu“, kurioje savanoriai rūpinasi, kad senjorai turėtų būtiniausių maisto produktų.

„Parama šioms iniciatyvoms – geriausia investicija, kurią mūsų verslai gali padaryti. Investuosime į Lietuvą, į žmonių gyvybių gelbėjimą, o tuo pačiu – į tai, kad normalus gyvenimas grįžtų bent šiek tiek anksčiau“, – savo įraše tęsė įmonės vadovas.

Kartu jis asmeniškai pakvietė visus verslus pagal savo galimybes paremti šias iniciatyvas: padėti pinigais, paslaugomis, prekėmis, savo žiniomis ar patirtimi.

„Ši investicija su kaupu grįš mums visiems, – žada jis. – Lietuvai šiandien reikia verslo palaikymo. Visi kartu mes galime įveikti pandemiją – tad imkime ir padarykime tai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)