Šiandien Dovilė Urbanaitė – sėkmingai daugybę veiklų kasdien derinanti verslininkė. Tačiau, pasak laidos „Kaip“ pašnekovės, pradedant vystyti verslą ji pati susidūrė su skambiai įvardijama problema – „širšių lizdu“ galvoje.

„Buvau kūrybingas žmogus, naujas versle, kuris net nežinojo, į kurią pusę bėgti ir nuo ko pradėti. Taip mintis veja kitą mintį ir jausmas, kurį nuolatos jausdavau – kad aš niekada negaliu atsipalaiduoti, ant mano pečių – milijonas darbų, keičiančių vienas kitą,“ – sako pašnekovė.
Dovilė Urbanaitė

Pasak Dovilės, tokia koncentracija į nuolatinius darbus, kurie nėra struktūruoti ar planuojami, galiausiai atvedė prie supratimo, jog ši būsena stabdo progresą ir iš tiesų, net darydama daug – praktiškai stovi vienoje vietoje.
Vienas verslininkės patarimų, kaip išvengti tokio sąmyšio galvoje – viską išsirašyti, naudojant paprasčiausią darbų planavimo programą ir pradėti tikslingai organizuoti savo kalendorių. „Kai visi dalykai atsiranda vienoje vietoje, kur galima juos matyti – jie nebesisuka galvoje,“ – pasakoja Dovilė.
Kalbina Laura Panovienė, Worklando Lietuvoje vadovė

Laidos pašnekovė pasidalino ir kitomis problemomis, su kuriomis susidūrė ji pati ir susiduria daugybė verslių, veiklių žmonių: darbų delegavimas, prioritetizavimas, ne tik darbo, bet ir laisvo laiko planavimas. Kaip Dovilė Urbanaitė sprendė visus šiuos iššūkius – laidoje „Kaip“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją