„Naujo Vadovo Paieška Lietuvos Raudonasis Kryžius / Lithuanian Red Cross
Lietuvos Raudonasis Kryžius / Lithuanian Red Crosspradeda naujo vadovo paieškas!
Po sėkmingų trijų metų su Kristina Meidė prie vairo, ieškome kito įkvėpimo ir naujovių nešančio lyderio.
Tai puiki galimybė prisidėti prie visuomenės gerovės ir tolesnio organizacijos augimo. Ieškome patyrusio profesionalo, kuris tęstų ir plėstų mūsų veiklą.“

Susisiekus Lietuvos Raudonojo Kryžiaus valdybos pirmininkė Laura Duksaitė Iškauskienė pakomentavo, kad naujo vadovo ieškoma, nes Kristina Meidė palieka vadovo postą: „Kristina Meidė keliauja į kitą organizaciją ir plačiau apie tai paskelbs pati. Dėl to mes turime susirasti kitą vadovą.“

Organizacija naują vadovą turėtų rasti iki sausio 22 dienos – iki datos, kol vadove bus K. Meidė.

Meidė Raudonajam Kryžiui vadovavo 3 metus – nuo 2020 metų gruodžio mėnesio.
Į šias pareigas moteris atėjo palikusi vadovaujantį postą „Maximoje“.
Kristina Meidė

„Per trejus metus Kristina Meidė pasiekė puikių rezultatų. Tai yra didžiausia nevyriausybinė organizacija Lietuvoje, šiuo metu Raudonajame Kryžiuje savanoriauja 14 tūkstančių žmonių, kur dirba 200 darbuotojų. Mes padedame krizės ištiktiems žmonėms – tiek senyvo amžiaus, tiek vaikams, jaunimui, tiek šeimoms, kurios susiduria su sunkumais. Mūsų galimybės padėti ir atliepti į tų žmonių nelaimes yra gerokai platesnės, nei buvo prieš trejus metus“, – sakė L. Duksaitė Iškauskienė.

Netruks organizacija paruoš ir darbo skelbimą. O pasiteiravus, kokio vadovo ieškoma, valdybos pirmininkė pastebi, kad vadovavimas nevyriausybinei organizacijai niekuo nesiskiria nuo vadovavimo bet kuriai kitai verslo organizacijai.

„Mes ieškome vadovo, kuris turėtų patirties verslo organizacijoje, kuris gebėtų užtikrinti strategijos įgyvendinimą, užtikrintų organizacijos plėtrą, kad galėtumėme padėti vis daugiau ir daugiau krizės paliestų mūsų šalies gyventojų. Ir ne tik mūsų šalies – kai susiduriame su karo pabėgėliais, jie taip pat yra mūsų klientai, turime atliepti į jų poreikius. Taip pat iš vadovo tikimasi, kad darytų organizaciją efektyvia, ta vieta, kurioje yra gera dirbti, ir taip pat užtikrinti paslaugų plėtrą“, – atkreipė dėmesį Laura Duksaitė Išauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją