Anot mugės organizatorių, ieškantieji naujų karjeros galimybių čia galės gyvai susipažinti su skirtingų sričių darbdaviais ir iškart kandidatuoti į patikusias darbo pozicijas.

„Mugėje laukiami tiek darbo ieškantys, tiek ir kvalifikaciją pakeisti norintys žmonės. Dalyvaujančios įmonės siūlo pačias įvairiausias pozicijas, todėl mugė atvira visiems, nepriklausomai nuo patirties ar išsilavinimo“, – pranešime žiniasklaidai sako renginio organizatoriaus „Festivus“ marketingo vadovė Živilė Kurienytė.

Netrukus vyksiančioje mugėje komandos pastiprinimo ieškos ir žinomos šalies įmonės, tokios kaip „ACME valda“, „Compensa Life Vienna Insurance Group SE“, „Premier restaurants“, „Transcom Worldwide Vilnius“, Kauno savivaldybės administracija ir kiti.

„Turime Tau darbą“ taip pat dalyvaus ir įmonės, kandidatams siūlančios darbą su užsienio rinkomis, pavyzdžiui, „Triton Logistics“ – Amerikos logistikos įmonės filialas Kaune, ieškantis personalo darbui su Amerikos rinka ir bendrovė „Feel Flex LT“, siūlanti darbo galimybes Nyderlanduose.

Tarp įmonių siūlomos įvairios darbo pozicijos inžinerijos, logistikos, klientų aptarnavimo, maisto gamybos, administravimo, informacinių technologijų, pardavimų ir rinkodaros srityse.

Besidairantys naujų galimybių kviečiami apsilankyti renginyje nemokamai Œ– mugė vyks kovo 14 dieną (ketvirtadienį) nuo 12 iki 19 val. Organizatoriai ragina renginyje su savimi turėti gyvenimo aprašymo kopijų.

Kauno „Žalgirio“ arenoje mugė „Turime Tau darbą“ vyks kovo 14 d., o Klaipėdos „Švyturio“ arenoje – balandžio 6 d.

Mugėje dalyvaujančių įmonių sąrašas:

- Užimtumo tarnyba prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Kauno KAD;
- Kauno miesto savivaldybės administracija;
- Kaunas Aircraft Maintenance Services - KAMS;
- UAB Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centras;
- UAB Flexitgo;
- UAB ACME valda;
- UAB Triton Logistics;
- UAB Kormotech;
- Lietuvos centrinė kredito unija;
- UAB Rhenus Logistics;
- UAB OSS;
- UAB Evolution Lithuania;
- UAB Transcom Worldwide Vilnius;
- UAB Premier Restaurants;
- Compensa Life Vienna Insurance Group SE lietuvos filialas;
- UAB Ekonovus;
- UAB Feel Flex LT;
- UAB TYMKOR;
- UAB Sorbum LT;
- UAB GBY;
- UAB Nordic Metrology Science;
- UAB Adampolis holding;
- AB Achema;
- MB iFuture investments;
- UAB Iremas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją