Vienoje ankstesnių laidų Verslo konfederacijos prezidentas Andrius Romanovskis, komentuodamas naująją mokesčių reformą, sakė: „Vienoje pusėje – skandalas su čekiukais, kitoje – didesni mokesčiai verslui.“ Šioje laidoje „Deals on wheels“ įkūrėjas Lauras Boguševičius papasakojo, kaip iš verslo pusės jis vertina nesąžiningą elgesį su mokesčių mokėtojų pinigais, kaip vadinamojo čekių skandalo scenarijus atrodytų versle ir kodėl, anot jo, valstybė patvirtindama kai kuriuos mokesčius rizikuoja prarasti labai dideles pajamas.

L. Boguševičius laidos pradžioje pasinaudojo proga ir padėkojo visuomenininkui Andriui Tapinui, kuris ir paviešino, jog dalis savivaldybių tarybų narių švaisto pinigus, skirtus kanceliarinėms išlaidoms. „A. Tapinas prisiėmė titanišką darbą analizuodamas visa tai (savivaldybų tarybų narių veiksmus – Delfi). O žiūrint kaip verslininkui ir kaip žmogui, šiek tiek juokinga, nes tos sumos yra pakankamai graudžios, kad už tiek galėtum savo savigarbą parduoti. O žiūrint bendrai, tai man pikta. Aš kaip verslininkas turiu mokėti mokesčius sąžiningai, o tuo tarpu žmogus, kuris yra išrinktas man atstovauti, jis mokesčių mokėtojų pinigus dedasi į kišenę“, - kalbėjo L. Boguševičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)