Pirmą kartą parduoti savo naudotus daiktus Arminas pabandė lygiai prieš dešimtmetį. Tuo metu jis kraustėsi iš vienos šalies į kitą ir, kaip sako, vietoje septynių lagaminų norėjo susikrauti vos vieną. Tuo metu prekyba Arminui buvo išties sėkminga.

Vėliau prie naudotų daiktų pardavimo vilnietis grįžo tuomet, kai ruošėsi kraustytis į naujus namus. Iki įsikraustydamas į naują būstą, vyras pardavė tai, ko jam, žinojo, jau nebereikės, o uždirbtus pinigus išleido kur kas reikalingesniems daiktams.

„Mano tikslas buvo nenaudojamus daiktus transformuoti į tuos, kurių man reikia labiau, – toks savotiškas kryžiaus žygis. Per trejus metus, kai įsirenginėjome būstą, iš naudotų daiktų uždirbau apie tris tūkst. eurų ir įsigijau šaldytuvą, elektrinę viryklę ir kitą buitinę techniką“, – dalinasi pašnekovas.

Šiame interviu Arminas pasidalino savo dešimtmetį kaupta patirtimi. Jis papasakojo, kuo skiriasi pardavimai skirtingose naudotų daiktų pardavimo platformose, kodėl neigiami vartotojų komentarai yra naudingi kiekvienam prekybininkui, taip pat pasidalino patarimais, padėsiančiais prekiauti naudotais daiktais.

Po šio straipsnio – marš visi į sandėliukus peržiūrėti senų daiktų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją