Baigusi mokyklą, marijampolietė Gabrielė Dulinskaitė išvyko į Kauną, kur studijavo finansus. Tačiau studijoms įpusėjus, mergina vis dažniau svarstydavo, ar finansininkės kelias yra tikrai jai skirtas, o lemiamą sprendimą padėjo priimti kelis mėnesius banke trukęs darbas.

Vėliau, kai pirmojo karantino metu viskas užsidarė, Gabrielė iškėlė sau tikslą – išmokti kepti vadinamuosius makaronsus. Būtent nuo šio deserto ir prasidėjo marijampolietės kuriamas verslas, kurį mergina pavadino „Gabbi' pop desserts“.

Su G. Dulinskaite aptarėme daug įdomių dalykų. Pirmiausia, pašnekovė papasakojo apie konditeriams skirtus mokymus ir kur žinių semiasi ji pati, taip pat marijampolietė prisiminė, kaip jai sekėsi pradėti savo verslą, galiausiai, pasikalbėjome ir apie konditerių uždarbį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją