Prieš beveik ketverius metus atlikėjo Kastyčio Kerbedžio dukra Konstancija įkūrė savo reginių organizavimo verslą. Kaip pasakoja pati pašnekovė, priežasčių imtis tokios veiklos buvo ne viena, bet didžiausią svorį, ko gero, turėjo atėjęs suvokimas, kad užkulisiai ją traukia labiau nei scena.

Tiesa, Konstancijos verslo sukūrimo aplinkybės – išties neeilinės. Tuo metu, kai buvo įkurtas „VIP šventės“ verslas, pašnekovė su vyru gyveno Kinijoje, todėl pirmosios meškerės buvo užmestos būtent ten.

Verslas netruko įsisukti – veiklą pradėjusi 2019 metų pradžioje, Konstancija tų pačių metų vasarą turėjo jau 30 suplanuotų renginių. Dabar jos suorganizuotų renginių sąrašas kur kas ilgesnis, o patirties bagažas – pilnesnis.

Šiame Delfi interviu K. Kerbedytė-Sabaliauskienė papasakojo, kodėl gerai šventei organizatorius yra tiesiog būtinas, kaip iš tiesų yra planuojami renginiai ir, galiausiai, kiek uždirba renginių organizatoriai bei nuo ko priklauso jų uždarbis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją