Šio straipsnio herojė – tauragiškė Samanta, kurios gyvenimo istorijos vienu sakiniu nenupasakosi. Čia susipina daug siužetinių linijų: norimos studijos ir mestas darbas, išvyka į Norvegiją ir grįžimas į Tauragę, koronavirusas ir verslo startas.

Tačiau Samanta šypsosi ir sako, kad viskas susidėliojo taip, kaip reikia. Šiandien ji – gėlių parduotuvės Tauragėje „Gėlių pasaulis“ įkūrėja.

„Atsidariau kovo 8-ąją, per Moters dieną. Buvo baisu, nežinojau, ko tikėtis, tačiau diena buvo darbinga“, – savo verslo pradžią prisimena „Gėlių baro“ šeimininkė.

Šiame Delfi interviu Samanta papasakojo išties įdomių dalykų. Ji pasidalino, kokius darbus atliko prieš imantis verslo (tai padaryti rekomenduoja ir kitiems), kokio dydžio investicijų reikėjo verslo pradžiai, taip pat ji papasakojo, kaip sekasi vystyti gėlių verslą šalies regione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją