Į Kęstučio gatvėje esantį barberių saloną „Pãliava“ dėmesį atkreipiau lygiai du kartus. Pirmąjį kartą mano žvilgsnį sugavo neįprastas salono pavadinimas, antrąjį – kai salono lange pamačiau ryškiai rožinės šukuosenos savininką. Kaip vėliau paaiškėjo, jis – Karolis Krikštaponis, vienas iš barberių salono įkūrėjų.

Nusileidusi į saloną vedančiais laiptais ir atidariusi jo duris, pirmiausia išgirstu garsiai grojančią muziką, pamatau kėdėse sėdinčius klientus ir su jais dirbančius barberius. Kiek palūkėjus, pasirodo ir pats pašnekovas K. Krikštaponis.

Arčiau vienas kito prisistūmę odinius fotelius, mes kalbamės apie neįprastą salono pavadinimą, apie Karolio ir dviejų jo bičiulių įkurto verslo sėkmę, taip pat ir apie barberio profesiją. Pavyzdžiui, aš įsivaizdavau, kad barberiai gyvena pašėlusį gyvenimą, tačiau K. Krikštaponis patikino – yra ne visai taip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją