Panevėžietei Milenai – vos 20 metų, tačiau mergina jau yra pasiekusi pačių karjeros aukštumų. Štai šiuo metu laidos viešnia dirba konditere prestižinio viešbučio „Kempinski“ restorane „Telegrafas“.

Neįtikėtina yra tai, kad visų konditerijos subtilybių Milena išmoko savarankiškai. Mergina pasakoja niekur nesimokiusi – į priekį ją vedė didelis noras tobulėti, o vis naujų konditerinių subtilybių ji išmoko bandymų ir klaidų keliu.

Darbas restorane „Telegarfas“ – ne vienintelis Milenos laimėjimas. Štai praėjusiais metais ji ir jos komandos nariai Lietuvos vyno ir desertų čempionate iškovojo pirmąją vietą. Kaip sako pati Milena, jai toks įvertinimas yra wow – juk tikrai ne visi, būdami Milenos metų, gali pasidžiaugti tokiais laimėjimais.

Šioje laidoje M. Levaškevičiūtė papasakojo, kodėl pasirinko tapti konditere, kaip jai pavyko įsidarbinti restorane „Telegrafas“ ir apie kokias karjeros aukštumas svajoja ateityje.

Laidą kūrė ir vedė Julija Leimonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją