Kai šalį buvo sukaustęs karantinas, Kėdainiuose ūkininkaujantis Ignas Koženiauskas buvo vienas tų žmonių, kurie galėjo palikti namus ir išvažiuoti į dirbamus laukus. Tikėtina, kad būtent dėl šios privilegijos Igno į „Youtube“ keliami vaizdo įrašai sulaukė didžiulio susidomėjimo.

„Vaizdo įrašus pradėjau kelti labiausiai dėl to, nes niekas nežinojo, kas tai yra ūkis. Visiems buvo labai lengva komentuoti, kad gauname subsidijas, kad nieko neveikiam“, – sako 26-erių ūkininkas.

O veiklos, kaip pasakoja pašnekovas, ūkininkams tikrai netrūksta – turint savo ūkį tenka pasirūpinti visa galybe reikalų.

Šiame Delfi interviu ūkininkas Ignas papasakojo daug įdomių ir aktualių dalykų. Pirmiausia pašnekovas paaiškino, kaip atrodo ūkininko kelio pradžia ir kokių investicijų reikia, norint tapti ūkininku, taip pat Ignas paaiškino, nuo ko priklauso ūkininkų uždarbis ir su kokios rizikos žemės ūkyje yra neišvengiamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją