Šio straipsnio herojus – kaunietis Antanas Žvirblis. Pasakojant šio vyro istoriją, netikslu būtų sakyti, kad baldžiaus amato jis norėjo imtis dar nuo mažų dienų. Priešingai – tėčio baldžiaus primokytas siekti lengvesnio gyvenimo, vyras save išbandė daugybėje skirtingų darbų.

Tačiau situacija pasikeitė tuomet, kai vyras su šeima persikėlė į naujus namus ir savomis rankomis sumeistravo vieną kitą baldą. Antano dirbinius pamačius artimiesiems ir draugams, užsakymai pradėjo plūste plūsti.

Šiame Delfi interviu kaunietis A. Žvirblis pirmiausia prisimins išties sunkią savo verslo pradžią, papasakos, kodėl visi baldžiai pradeda nuo chaltūros ir kodėl geriau iškart pradėti dirbti ant savęs, taip pat Antanas atskleis, su kokiais sunkumais susiduria gaudamas klientų užsakymus ir kodėl baldžiaus darbas kartais tampa tikru aukcionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją