Panevėžietis Tomas Kuzminskas sako, kad savo barą „Mėsmalės“ vardu pavadino dėl dviejų priežasčių. Pirmiausia, vyras norėjęs, kad baro pavadinimas būtų lietuviškas. Antra – žvilgtelėjęs į namuose turėtą senovinę mėsmalę suprato, koks tai gražus, tiesiog tobulas, įrankis.

„Pagalvojau, kodėl gi nepavadinus savo baro „Mėsmale“ – juo labiau, kad mes specializuojamės į mėsos patiekalus, burgerius“, – su šypsena veide paaiškina pašnekovas.

Tačiau barą puošia ne tik lankytojų atneštos mėsmalės – čia galima pamatyti sendaikčių turguose rastų paveikslų, iš upės dumblo ištrauktą seną telefoną, iš tvarto atvežtas skardas. Tokį baro interjerą T. Kuzminskas vadina industriniu ir šiek tiek rokavu.

Šiandien T. Kuzminskas Delfi pasakoja, kaip jam sekėsi įkurti savo 30 tūkst. eurų atsiėjusį barą, kam šiame versle jis išleidžia daugiausiai pinigų ir kodėl sako, kad jei tektų užsidaryti, tai darytų ne dėl valgančiųjų, o dėl dirbančiųjų trūkumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją