Man atrodo, kad visus žmones būtų galima skirstyti į dvi grupes: vieni, atėję į dėvėtų drabužių parduotuves, pakilnoja prekes ir išeina nieko nepešę, o kiti iššukuoja visą asortimentą ir atranda tikrų tikriausius perlus.

Antrajai kategorijai žmonių priklauso ir kaunietė Augustė. Dėvėtų drabužių parduotuves atradusi prieš 10 metų, šiandien ji pati prekiauja padėveškėmis ir vysto savo verslą.

„Anksčiau tikrai galvodavau, kad lankytis dėvėtų drabužių parduotuvėse yra gėda ir kad ten eina tik nepasiturintys žmonės. Tačiau vieną kartą nusprendžiau ten apsilankyti ir man labai patiko – kiti žmonės dar ir dabar nesupranta, kokių gerų daiktų ten galima rasti“, – sako kaunietė.

Ir išties – Augustė išvardino eilę vardinių drabužių, kuriuos aptiko dėvėtų drabužių parduotuvėse, o vienas toks merginos radinys pasirodė ir pačiame „Netflix“ seriale „Emily in Paris“.

Šiame Delfi interviu Augustė papasakojo tiesiog neįtikėtinų dalykų – kaip pradėjo prekybą padėvėtais drabužiais, kokia sunki buvo šios veiklos pradžia ir kaip iš tiesų atrodo jos verslo užkulisiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją