Penkiose pasaulio šalyse specialias neuromokslo laboratorijas „NeuroTrainingLab“ įkūręs ir joms vadovaujantis Stevenas Poelmansas, pirmiausia sveikina tas organizacijas, kurios turi įdiegusios rotacijos programas ir suteikia savo darbuotojams galimybę migruoti tarp skirtingų padalinių.

„Konservatyviose įmonėse tai atrodo beprotiška, tačiau didžiosios korporacijos tikslingai būtent taip žiūri į savo vadovų ugdymą. Kurį laiką dirbti su pardavimais, tuomet migruoti į marketingo padalinį, tiekimo grandinę, gamybos operacijas – mūsų smegenys mums leidžia adaptuotis prie skirtingų scenarijų ir iššūkių. Tai receptas, kaip ugdyti ir išlaikyti efektyvius, smalsius bei akiratį nuolat plečiančius vadovus“, – sako Antverpeno universiteto verslo mokyklos ir vizituojantis „BMI Executive Institute“ profesorius.

– Kol įsibėgėsime, pradžioje, noriu paprašyti trumpai papasakoti apie neuromokslo laboratorijų idėją.

– Yra trumpesnė ir ilgesnės šios istorijos versija. Kurią norite išgirsti?

Jei galime rinktis, bandykime trumpai papasakoti ilgesnę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją