Grinvest“ tikslas – grąžinti gyvybę ir džiaugsmą ten, kur viskas atrodo beviltiškai, todėl mes restauruojame pastatus, o ne juos perstatome“, – teigė vienas iš investicijų bendrovės „Grinvest“ įkūrėjų ir minėto prekybos centro savininkas Antanas Danys. Jis papasakojo Latvijos Delfi apie šią kompaniją, apie tai, kaip investuotojai mato „Olimpijos“ ateitį, ir apie šios šakos tendencijas bei įvykius.

Primename, kad parduotuvę „Rimi“ šio prekybos centro pirmame aukšte uždarė sausio viduryje, ir prasidėjo baigiamasis pastato rekonstrukcijos etapas; jis turi baigtis šių metų gegužę.

Seni pastatai – irgi gerai

– Papasakokite apie „Grinvest“, kokią veiklą vysto įmonė?

– Tai – ne fondas, o privati investicijų bendrovė. Pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių, reiškiančių „žalias“ ir „investicinis“.

Mūsų tikslas – grąžinti gyvybę ir džiaugsmą ten, kur, atrodo, nėra vilties. Mes restauruojame pastatus, užuot statę naujus. Mums šis sprendimas atrodo tvaresnis. Seniems pastatams randame naują paskirtį, atnaujiname juos iš išorės, geriname valdymą ir didiname efektyvumą. Investicijų rezultatas – nauda būsimiems savininkams ir papildymas konkrečiame rajone.

Savo veiklą pradėjome 2015 m. Pirmas projektas buvo Džakartoje, skirtas vandens ir energijos taupymui dideliame viešbutyje. Ten įrengėme saulės baterijas, siekdami mažinti išmetamų CO2 kiekį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją