Prieš beveik trejus metus kaunietė teisininkė Greta Užkuraitė savo „Instagram“ paskyroje pradėjo dalintis kasdieniais teisiniais patarimais. Šiandien specialistė daugiausia dėmesio skiria tokioms temoms kaip motinystės išmokos ir intelektinė nuosavybė, tačiau tarp gausybės moters sukurtų įrašų galima aptikti ir tikrų perliukų.

Štai visai neseniai G. Užkuraitė pasidalino savo sukurtu reelsu apie apsipirkinėjimą internetinėje parduotuvėje „Asos“. Moteris sako, kad šią gudrybę prisiminti paskatino didelio „Instagram“ vartotojų susidomėjimo sulaukęs reelsas apie patarimą, leidžiantį sutaupyti keliaujantiems su oro linijomis „Ryanair“.

Prieš jūsų akis – patarimas, kuriuo galėsite naudotis kaskart, kai parduotuvėje „Asos“ įsigeisite nusipirkti naują sijoną ar naujus marškinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją