Laiške opozicija prašė Europos Komisijos pirmininkės Ursulos von der Leyen ir Europos Sąjungos vyriausiojo įgaliotinio užsienio reikalams ir saugumo politikai Josepo Borrello panaikinti sankcijas Rusijos oligarchui Piotrui Avenui.

Kovo 9-osios rytą L. Volkovas pranešė pasirašęs oligarchą ginantį laišką ir paskelbė, kad „nusprendė padaryti pertrauką visuomeninėje ir politinėje veikloje“. Tai – ne pirmas skandalas per pastarąsias kelias savaites, kuriame minima P. Aveno pavardė. Kas toks Latvijos pilietis, rusas oligarchas P. Avenas ir kodėl jį remiančio laiško pasirašymas kainavo svarbiausiojo A. Navalno atstovo užsienyje postą?

Prabangi, apdovanojimą pelniusi vila

Už 162 km nuo Rygos ir už 8,5 km nuo Maduonos, vaizdingoje miškingoje teritorijoje tarp dviejų ežerų – Mazo Klaugi ir Veliko Klaugi stovi moderni vila, panaši į nedidelio oro uosto terminalą. Šalia pagrindinio namo stovi ir svečių namelis, svečio namelis, saunos pastatas, yra netgi sraigtasparnių nusileidimo aikštelė. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją