„Galime būti ramūs, kad lietuviai pasaulyje tikrai negarsėja kaip italai ar ispanai, kurie į susitikimus ateina vėluodami pusvalandžiu ar valanda. Laiko planavimo klausimu lietuviai artimesni skandinavams“, – nuo gerų žinių pradeda verslo psichologė dr. Natalija Norvilė.

Ir vis dėlto, lietuvis lietuviui nelygus – jeigu vieni yra disciplinuoti ir moka paskirstyti dienos darbus, kiti jaučia, kad laikas, visai kaip ledai vasarą, tiesiog tirpsta, o darbai taip ir lieka nenudirbti.

Tačiau situacija yra pataisoma. Kaip teigia Delfi kalbinta pašnekovė, laiko planavimo galima išmokti, svarbiausia pasirinkti labiausiai tam tinkančią techniką.

Apie tai, kokią naudą patiria mokantieji planuoti laiką, kokios yra minėtos planavimo technikos ir kas labiausiai trukdo atlikti norimus darbus, papasakos verslo psichologė dr. N. Norvilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją