„Sąlygos toli gražu ne idealios. Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad dabar tinkamas metas paspausti mygtuką“, – apie dabartinius pirminio viešo akcijų platinimo procesus sako pašnekovas.

Priminsime, kad 2021 metais akcijų biržas buvo tiesiog užplūdusios naujos savo akcijas viešai platinti norinčios bendrovės – ne tik Estijoje, bet ir visame pasaulyje, rašo estų Delfi. Situaciją buvo galima pavadinti tikru pirminio viešo akcijų platinimo bumu, tačiau tada išaušo 2022 metai, ir situacija pasikeitė. Kol kas padėtis išlieka panaši ir 2023 metais.

A. Kostyalis mano, kad tokia situacija amžinai netruks ir anksčiau ar vėliau pradės keistis, taigi dabar labai tinkamas metas pradėti prašyti investuotojų pinigų ir, sulaukus palankaus momento, pranešti apie save akcijų rinkoms. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją