Po straipsnio apie tai, kiek kainuoja gyventi senelių globos namuose, Delfi sulaukė nemažai skaitytojų laiškų. Kone dažniausiai pasikartojantis skaitytojų klausimas – ką daryti pasibaigus slaugai ligoninėje ir kaip patekti į senelių globos namus.

Trumpai tariant, ligoninėje slauga trunka iki keturių mėnesių, po kurių senjoro, priklausomai nuo jo sveikatos būklės ir socialinių poreikių, gali laukti keli scenarijai. Vienas jų – apgyvendinimas senjorų globos namuose.

Nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad patekti į senelių globos namus – zuikio dainos, vis tik praktika rodo ką kita. Senjorams, o dažnai – jų artimiesiems, kyla daugybė klausimų – į ką kreiptis išėjus iš ligoninės slaugos skyriaus, kokius dokumentus paruošti, kiek kainuoja apgyvendinimas globos namuose?

Šiame Delfi straipsnyje žingsnis po žingsnio aprašyta patekimo į senelių globos namus tvarka. Čia rasite paaiškintą visą kelionę – nuo senjoro išėjimo iš slaugos skyriaus iki atvykimo į globos namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją