Lietuviai nekilnojamąjį turtą (NT) laiko geriausia investicija, tačiau į ją vis dar žvelgia konservatyviai – įsivaizduoja, kad investuoti galima tik NT perkant ir jį nuomojant ar tiesiog laukiant vertės kilimo. Tačiau šiandieninė rinka siūlo kur kas daugiau galimybių, kuriomis norint pasinaudoti nereikia turėti solidžios sumos sąskaitoje ar eiti į banką paskolos.

Apie tai, kokios yra tos galimybės, kaip jomis pasinaudoti ir kokie pagrindiniai jų privalumai bei trūkumai, konferencijoje „Mano investicija“ kalbėjo Vaidotas Šumskis, investavimo į nekilnojamąjį turtą (NT) platformos „EstateGuru“ ryšių su investuotojais vadovas.

„Istoriškai taip susiklostė, kad nekilnojamasis turtas Lietuvoje yra bene populiariausia investicija. Remiantis įvairių apklausų duomenimis, lietuviai yra pametę galvas dėl NT. Naujausia Lietuvos banko apklausa rodo, kad NT pačia geriausia investicija laiko net du trečdaliai mūsų šalies gyventojų“, – sakė V. Šumskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją