Fizinis aktyvumas, kokybiškas miegas, pakankamas kiekis vandens – šie geros fizinės ir psichologinės savijautos pagrindai turėtų būti svarbūs ne tik kiekvienam asmeniškai, bet ir darbdaviams, nes nuo to galiausiai priklausys ir įmonės rezultatai ir jos konkurencingumas darbo rinkoje.

Apie tai, kodėl įmonės turėtų skirti daugiau dėmesio savo darbuotojų sveikatai ir kaip tai padaryti, renginyje „Personalo konferencija: HR savaitė Lietuva“ kalbėjo Živilė Valeišienė, bendrovės „Western Union Processing Lietuva“ personalo vadovė.

Pasak jos, šiandien mus yra ištikusi ne tik energetinė krizė, bet ir fizinės energijos krizė, nes visi dalykai, kurie egzistavo ir iki koronaviruso, per pandemiją dar paaštrėjo: „Todėl perdegimo, pervargimo, energijos netekimo, tylaus atsitraukimo, išėjimo iš darbo temos tapo dar aktualesnės. Būdų, kaip šioje situacijoje sau padėti, yra nemažai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją