Baigęs magistro studijas Stanforde, J. Giuly sugrįžo į Paryžių ir vieną po kitos įkūrė keletą įmonių, kurioms sekėsi nelabai kaip, kol 2016 m. tapo vienu iš išlaidų valdymo platformos „Spendesk“ – pernai įvertintos 1,5 mlrd. dolerių – steigėjų. J. Giuly 2020 m. įmonę paliko ir tapo kreditų infrastruktūrą siūlančios firmos „Defacto“ steigėjų.

Jo biuras įsikūręs siauroje gatvelėje buvusiame sostinės tekstilės rajone. Prie įėjimo kabo neoninė iškaba, tačiau virš lango vis dar galima perskaityti senosios audinių krautuvėlės pavadinimą. Viena iš įkūrėjų Morgan O’Hana sako, kad nuo pat pirmos dienos kompanijai buvo labai svarbu būti europietiškai. Per pirmuosius šešis mėnesius ji pradėjo veiklą Ispanijoje, Vokietijoje, Nyderlanduose, vėliau Belgijoje, ir jau pirmaisiais metais 10 proc. paskolų buvo teikiamos užsieniečiams, pasakoja ji.

Toks ambicingas požiūris būdingas vis dažnesnei Prancūzijos sostinės firmai, vadovams siekiant užsitikrinti vietą postbreksitiniame finansų centre. Vieno konsultacinės įmonės EY tyrimo duomenimis, 2021 m. Prancūzijos finansų sektorius tarp JAV investuotojų buvo šiek tiek populiaresnis už Jungtinę Karalystę.