Pardavimų rezultatams įtakos turėjo 2022 m. besitęsiantis globalus elektroninių komponentų tiekimo sutrikimas ir įmonės sprendimas perkelti gamybos pajėgumus iš Baltarusijos į veiklą pradedančią gamyklą Latvijoje.

„Praėjusių metų rezultatus veikė daug iššūkių. Tai – ir besitęsiantis globalus elektroninių komponentų tiekimo sutrikimas, ir Rusijos agresija prieš Ukrainą, ir mūsų sprendimas perkelti gamybą iš Baltarusijos į Latviją.

Į 2023 m. žvelgiame optimistiškai, pirminės prognozės mums leidžia tikėtis, kad praeitų metų kritimą kompensuosime dar šiais metais. Mes toliau aktyviai investuosime į naujų gaminių pristatymą, esamų atnaujinimą ir termovizinės optikos inovacijų kūrimą“, – sako Aliaksandras Alsheuskis, „Yukon Advanced Optics Worldwide“ generalinis direktorius.

Aliaksandras Alsheuskis

Praėjusiais metais įmonių grupė investavo į gamybos pajėgumus Latvijoje, kur jau dirba daugiau kaip 200 darbuotojų ir veiklą pradeda nauji gamybos padaliniai, kuriuose gaminami korpusai ir detalės termovizoriniams. Latvijoje per 2023 m. planuojama sukurti papildomai dar 100 darbo vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją