„Prisijungiu prie komandos su aiškia akcininko vizija: statyti modernų Vilnių, kuris atitiktų miesto gyventojų poreikius. Tikiu, kad kartu su suformuota stipria profesionalų komanda ne tik aiškiai nubrėšime strateginę kryptį, kur ir kaip pati įmonė turi vystytis artimiausius 5–10 metų, bet ir tapsime kompetencijų centru, užtikrinančiu visų strateginių projektų įgyvendinimą laiku,” – nurodė būsima vadovė L. Joffė.

Pasak Vilniaus savivaldybės, L. Joffė yra įgijusi tarptautinės ekonomikos magistro laipsnį Kauno Technologijos universitete, o ISM Vadybos ir ekonomikos universitete baigė vadovų magistrantūros studijų programą.

Taip pat savivaldybės pranešime žiniasklaidai pabrėžiama, kad būsima VVK vadovė turi ilgametę patirtį dirbant finansų ir ekonomikos srityse įvairaus profilio įmonėse. Skelbiama, kad prieš tai, nuo praėjusių metų rugsėjo, L. Joffė vadovavo bei prisidėjo prie strategijos kūrimo ir įgyvendinimo UAB „Bunasta”.

Vilniaus vystymo kompanija – kertinė savivaldybės įmonių grupės organizacija, nuo kurios priklauso sklandus miesto socialinės infrastruktūros vystymas. Efektyvus tokios įmonės projektų vykdymas negali būti įsivaizduojamas be stipraus vadovo ir jo suburtos komandos ”, – teigė Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Adomas Bužinskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją