Kaip teigiama pranešime, J. Sakalausko apsisprendimą lėmė asmeniniai motyvai. Šiandien (vasario 27 d.) vadovo pokyčiams pritarė „Litexpo“ valdyba. Kol vyks nuolatinio vadovo atranka, valdyba paskyrė „Litexpo“ direktoriaus pareigas laikinai eiti Vladislavą Teriošiną, „Litexpo“ Aptarnavimo skyriaus vadovą.

„Dėkoju valdybai už man parodytą pasitikėjimą. Tačiau nusprendžiau didesnį dėmesį skirti dainavimui ir kūrybinei veiklai, o kiek vėliau ketinu išbandyti save ir kitose srityse“, – paaiškina J. Sakalauskas.

„Jonas atnešė į bendrovę originalių idėjų, skatino komandą žvelgti į parodų bei renginių verslą nauju kampu. Linkime jam sėkmės naujuose karjeros iššūkiuose“, – teigia „Litexpo“ valdybos pirmininkė Ramutė Ribinskienė.

UAB Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“ veikia daugiau nei 60 metų. Šiandien įmonė yra ne tik didžiausias, bet ir moderniausias parodų bei konferencijų centras Baltijos šalyse. Nuo 2006 m. „Litexpo“ yra pasaulinės parodų verslo asociacijos UFI narys, o nuo 2019 m. – Tarptautinės konferencijų ir kongresų asociacijos (ICCA) narys. 98,97 proc. akcijų priklauso Lietuvos valstybei, akcijas valdo Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)