Kaip pranešė Šiaulių bankas, į stebėtojų tarybą perrinkti Valdas Vitkauskas, Susan Gail Buyske, Tomas Okmanas, Mindaugas Raila, Darius Šulnis, Gintaras Kateiva ir išrinkta nauja nepriklausoma stebėtojų tarybos narė Monika Nachyła. Toliau vyksta aštuntojo stebėtojų tarybos nario atranka.

Veiklą Šiaulių banko stebėtojų taryboje baigė Ramunė Vilija Zabulienė ir Miha Košak.

Pirmajame naujai išrinktos banko stebėtojų tarybos posėdyje V. Vitkauskas vėl išrinktas Šiaulių banko stebėtojų tarybos pirmininku, taip pat naujai ketverių metų kadencijai išrinkta ir nauja valdyba.

Į Šiaulių banko valdybą perrinkti ilgamečiai Šiaulių banko vadovų komandos nariai Vytautas Sinius, Mindaugas Rudys, Donatas Savickas, Daiva Šorienė, Algimantas Gaulia, Agnė Duksienė. Į valdybą išrinkti du nauji nariai – Šiaulių banko Investicijų valdymo tarnybos vadovas Tomas Varenbergas ir Laura Križinauskienė, Privačių klientų tarnybos vadovė, iki Šiaulių banko ir „Invalda INVL“ mažmeninių verslų sujungimo vadovavusi „INVL Asset Management“ bendrovei. Naujoji valdyba savo pirmininku išrinko Vytautą Sinių.

Į Šiaulių banko stebėtojų tarybą ir valdybą naujai išrinkti nariai pareigas pradės eiti gavę atitinkamus priežiūros institucijos leidimus.