Nacionalinės plėtros įstaigos „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA) vykdančiąją valdybą sudarys D. Vilčinskas – valdybos narys, atsakingas už bendrą įmonės korporatyvinį valdymą, organizacijos transformaciją, vystymąsi ir skaitmeninimą, Inga Beiliūnienė – valdybos narė, šiuo metu einanti „Invegos“ generalinio direktoriaus pavaduotojos ir verslo plėtros direktorės pareigas, Lina Stragauskienė – valdybos narė įmonėje kuruos finansų valdymą, IT vystymą ir veiklos administravimą, ir Jonas Kanapeckas – valdybos narys, atsakingas už rizikos, atitikties ir kokybės užtikrinimą.

Vadovaudamasi „Invegos“ įstatais, naujai suformuota valdyba turės išsirinkti valdybos pirmininką, kuris taip pat eis ir „Invegos“ vadovo pareigas. „Invegos“ vadovui, be šiuo metu pavaldžių UAB „Kofinansavimas“, KŪB „Tvariųjų išteklių plėtros skatinimas“ (TIPS) ir UAB Valstybės investicijų valdymo agentūros, bus pavaldus ir kuriamas Žaliųjų finansų institutas.

Valdybos pirmininką ir „Invegos“ vadovą naujai išrinkta valdyba rinks rugsėjo 11 d. pirmojo valdybos posėdžio metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją