„Dėkojame „Pramogų salai“, kuri visa šį laikotarpį užtikrino arenos funkcionavimą, sporto ir kultūros renginių organizavimą. Na, o dabar galime pasveikinti naujuosius Šiaulių arenos valdytojus – „Šiaulių universali arena“, – sakė Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius Antanas Bartulis.

Dabartinis koncesininkas, rugpjūčio 8 d., informavo savivaldybę, kad Šiaulių arena pradeda darbą pilna parengtimi. Per duotą laikotarpį UAB „Šiaulių universali arena“ įvykdė visas sąlygas, todėl rugpjūčio 10-oji tapo diena, kai prasidėjo 5 metus galiojančios sutarties laikotarpis.

Naujasis arenos valdytojas, vadovaudamasis sutartyje numatyta galimybe, kreipėsi į Šiaulių miesto savivaldybės administraciją dėl atleidimo nuo žemės ir turto mokesčio, kuris yra numatytas teisės aktuose. Tikėtina, kad rugsėjo 7 d. Šiaulių miesto savivaldybės taryba išspręs šį klausimą.

„Norėčiau padėkoti Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriui ir jo komandai už sklandų darbą ir pagalbą mums perimant areną. Mes savo veiklą pradedame pilnu greičiu ir galiu pranešti, kad jau esame pasirašę sutartį su krepšinio klubu „Šiauliai“, todėl ši arena ir toliau bus komandos namais“, – sakė „Šiaulių universali arena“ direktorius Renatas Načajus.

Šiaulių arenos direktorius sako, kad pagrindinis „Šiaulių universali arena“ tikslas – užtikrinti kuo įvairesnius renginius, kad į šią areną norėtų rinktis ne tik šiauliečiai, bet ir visos Lietuvos žmonės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją