„Atsižvelgdami į klientų poreikius, pageidavimus ir pasiūlymus, pradedame SEB interneto banko atnaujinimo procesą. Jau dabar klientai gali patys išbandyti palaipsniui tobulinamą interneto banką bei susipažinti su įgyvendintais pokyčiais“, – teigė SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė.

SEB bankas, atlikęs pirmuosius interneto banko pakeitimus, šiuo metu yra atnaujinęs prisijungimo puslapį, kuris nuo šiol bus vienas ir privatiems, ir verslo klientams. Interneto banko meniu papildytas paieškos laukeliu ir perkeltas į kairę pusę, kad klientai greičiau rastų reikalingas funkcijas. Taip pat pridėta galimybė pasirinkti šviesią arba tamsią ekrano temą.

„Interneto banke nuo šiol klientai ras ir virtualų konsultantą, kuris padės atsakyti į rūpimus klausimus. Didelį dėmesį skyrėme interneto banko prieinamumui, kad atnaujinimai atitiktų Žiniatinklio turinio prieinamumo gairių (angl. Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) standartus, ir jais naudotis galėtų žmonės su negalia“, – pažymėjo E. Dovbyšienė.

Perėjimas prie naujojo interneto banko vyks palaipsniui – šiuo metu SEB banko klientai gali naudotis ir senuoju, ir atnaujinamu interneto banku. Minėtus pakeitimus banko klientai gali rasti atnaujinamoje interneto banko versijoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją