„Prie SBA grupės NT komandos jungiasi profesionalas, kaupęs patirtį tiek stambiuose, tiek sparčiai augančiuose versluose. „SBA Urban“ yra veržlios plėtros etape – pagal išgrynintą strategiją plečiame rinkos segmentus, vystome naujas NT koncepcijas ir verslo modelius, kurių potencialą ketiname panaudoti ne tik Lietuvoje. Tikime, kad Andriaus energija, patirtis strateginės plėtros srityje, darbo su įvairiais klientų segmentais išmanymas, padės dar paspartinti ambicingos strategijos įgyvendinimą“, – sako „SBA Urban“ valdybos pirmininkas L. Šepetys.

Iki prisijungdamas prie „SBA Urban“, A. Mikalauskas kelerius metus vadovavo aktyvią plėtrą vykdžiusiam e. prekybos tinklui „Barbora“, kuris priklauso „Vilniaus prekybos“ akcininkams. Taip pat buvo „Barboros“ Lenkijos padalinio valdybos pirmininku. Prieš metus jis ėjo „Vilniaus prekybos“ valdybos pirmininko, direktoriaus ir kitas pareigas grupės įmonėse. Iki darbo „Vilniaus prekyboje“ ir su ja susijusiose įmonėse A. Mikalauskas dirbo pasaulinės verslo konsultacijų bendrovėje „EY“ ( „Ernst & Young“), kur konsultavo įmones verslų įsigijimų klausimais, nurodoma pranešime.

„Jungiuosi prie inovatyvios grupės, kuriai NT sritis yra daugiau nei tik naujai pastatyti pastatai ir jų pardavimas. Įkvepia „SBA Urban“ požiūris į ilgalaikės vertės kūrimą, ambicija, veržlumas, architektūrinė estetika. Tikiuosi savo patirtimi ir energija padėti sėkmingai įgyvendinti SBA NT sektoriaus strateginius tikslus, įskaitant tarptautinę plėtrą“, – teigia A. Mikalauskas.

„SBA Urban“ veikia kaip patronuojanti valdymo įmonė, kurioje sutelktos finansų, investicijų valdymo ir kitos centralizuotos funkcijos. Strategines kryptis bendrovė įgyvendina per tris antrines bendroves: „Urban HUB“, „Urban LIVE“ ir „Urban WIND“.

Šiuo metu intensyviai vystomi „Urban HUB“ miesteliai strateginėse Kauno ir Vilniaus vietose, į kuriuos numatoma investuoti daugiau nei 130 mln. eurų, pažymima pranešime.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją