Prekybos tinklas „Rimi“ nuo balandžio 25 d. sumažino daugiau nei 300 mėgstamų prekių įprastas kainas. Anot „Rimi Lietuva“ generalinio direktoriaus Vaido Lukoševičiaus, tai padės žmonėms lengviau planuoti savo apsilankymus parduotuvėse.

„Palaikydami savo pirkėjų siekį efektyviai planuoti kasdienes išlaidas, palyginome ir sumažinome daugiau nei 300 jų mėgstamų prekių įprastas kainas iki bene žemiausių rinkoje. Sumažinome įvairių prekių, kurių gali prireikti kasdieniniam gyvenimui, kainas: šviežios mėsos ir jos gaminių, žuvies produktų, pieno, grietinės, jogurtų, sūrio produktų ir sūrio gaminių. Taip pat duonos, kruopų, makaronų, kosmetikos, buities ir kitų kasdienio apsipirkimo prekių. Šios prekės „Rimi“ tinklo parduotuvėse ir elektroninėje „Rimi“ parduotuvėje bus žymimos specialiu euro ženklu“, – sako Vaidas Lukoševičius.

„Rimi“ akcija

Prekybos tinklas „Rimi“ atliko apklausą, kurioje įvairaus amžiaus žmonių klausė apie jų apsipirkinėjimo įpročius. Pasak „Rimi“ rinkodaros ir viešųjų ryšių vadovės Dalios Čenkienės, apklausa leido pamatyti, kad pirkėjai aktyviai ieško geriausios kainos pasiūlymų tarp įvairių prekybos vietų.

„Atlikta apklausa rodo, kad 40 proc. pirkėjų stebi kainas skirtinguose prekybos centruose“, – sako Dalia Čenkienė.

Renkantis prekybos centrą apsipirkimui, dažno pirkėjo pagrindinis rodiklis – mažos kainos visada.

„Net 35 proc. apklaustųjų nurodė, kad renkantis prekybos tinklą, jiems svarbiausios parduotuvėse esančios geros kainos ne akcijų metų, taigi, pirkėjams be galo svarbus kokybės ir kainos santykis“, – sako „Rimi“ rinkodaros ir viešųjų ryšių vadovė.

Pirkėjai apklausoje pažymėjo, kad jiems paprasčiau būtų ir apsipirkinėtų vienoje parduotuvėje, jei žinotų, kad joje visada ras geras kainas kasdien.

Specialiu euro ženklu pažymėtų prekių kainos bus taikomos visiems pirkėjams, nepaisant to, ar jie turi lojalumo kortelę, ar apsipirkinėja be jos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją