Taip pat pabrėžiamas didelis lankstumas – papildyti ar išimti lėšas galima bet kada.

Investavimas į pinigų rinkos fondus nuo šiol prieinamas Lietuvos, Latvijos, Estijos, Vokietijos, Ispanijos, Liuksemburgo, Čekijos, Slovakijos, Bulgarijos, Kroatijos, Švedijos ir Suomijos klientams. Artimiausiu metu paslauga bus prieinama visiems Europos ekonominės erdvės gyventojams. Investicines paslaugas teikia finansų maklerio įmonė „Revolut Securities Europe“, licencijuota ir reguliuojama Lietuvos banko.

Lanksčių sąskaitų lėšos investuojamos į pinigų rinkos fondus, pasižyminčius mažu kintamumu ir itin didele diversifikacija. Tai – taupymo alternatyva žmonėms, ieškantiems stabilios grąžos ar tiesiog norintiems apsaugoti savo pinigus nuo infliacijos, neprisiimant kai kurioms investavimo priemonėms paprastai būdingos aukštesnės rizikos. Pinigų rinkos fondai iki šiol buvo daugiausia prieinami instituciniams investuotojams, paprastai juos naudojo didelės korporacijos ir bankai savo lėšoms saugoti.

„Revolut Securities Europe“ vadovas Rolandas Juteika sakė, kad ši paslauga itin aktuali maksimaliai išnaudoti santaupas norintiems klientams, kai pragyvenimo kaštai išlieka aukšti.

„Šios paslaugos iki šiol nebuvo prieinamos privatiems klientams, todėl džiaugiamės, galėdami jas pasiūlyti“ – sakė R. Juteika.

„Revolut Securities Europe“ šias paslaugas siūlo bendradarbiaudama su „Fidelity International“, vienu iš didžiausių pasaulio fondų valdytoju.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją