„Prie „SBA Urban“ valdybos jungiasi kūrybingas strategas, kurio įžvalgos, energija, gebėjimas įkvėpti komandą jau ir iki šiol padėjo pasiekti puikių rezultatų grupės mastu. (...) neabejoju, kad Giedriaus prisijungimas duos papildomą impulsą mūsų sėkmingai plėtrai tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų“, – sako „SBA Urban“ valdybos pirmininkas Lionginas Šepetys.

G. Simonavičius prie SBA grupės prisijungė 2018-aisiais, kaip komunikacijos vadovas. Vėliau jam patikėtas vadovavimas ir grupės marketingui. Iki darbo SBA G. Simonavičius septynerius metus dirbo Lietuvos banko Komunikacijos departamento direktoriumi, taip pat vadovavo tarpinstitucinei grupei, kuri kūrė ir įgyvendino Euro įvedimo komunikacijos strategiją Lietuvoje, rašoma pranešime.

Iki darbo centriniame banke G. Simonavičius beveik dešimtmetį dirbo verslo ir ekonomikos žurnalistu bei vedėju nacionalinėse televizijose.

„(...) „SBA Urban“ laukia ekspansyvus ir įkvepiantis etapas – ambicingi „stock-office“ projektai, unikalūs vėjo miesteliai, konceptualus didelių teritorijų vystymas miestuose, nuolat nagrinėjamos ir kitos, tarptautinį plėtros potencialą turinčios NT verslo kryptys. Savo žinias, patirtį ir energiją skirsiu, kad šios veržlios kompanijos strateginiai siekiai būtų realizuoti kuo sėkmingiau“, – teigia G. Simonavičius.

„SBA Urban“ yra valdančioji SBA grupės NT sektoriaus įmonė. Jai priklauso jau išvystyti verslo centrų kompleksai „Green Hall“ Vilniuje ir BLC Kaune, šalia SBA atnaujintos tarptautinį pripažinimą pelniusios Vienybės aikštės.

Šiuo metu intensyviai vystomi prekybos, logistikos ir biurų miesteliai „Urban HUB“ strateginėse Kauno ir Vilniaus vietose, į kuriuos numatoma investuoti daugiau nei 130 mln. eurų.

„Urban LIVE“ rūpinasi mišrios paskirties didelių teritorijų vystymu, bendrovė šiuo metu plėtoja „Nemunaičių“ rajoną Kaune šalia Nemuno salos. „Uban WIND“ vystys unikalius miestelius gamtos apsuptyje. Pirmajam projektui pasirinkta Lietuvos vėjų sostine tituluojama Svencelė. Numatomos investicijos – apie 60 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją