Bendrovei priėmus sprendimą išplėsti ir diversifikuoti savo veiklą, pasiūlant rinkai investicijas į skolos instrumentus, kuriasi naujas bendrovės fondas, o I. Šablevičius koordinuos šią naują veiklos sritį.
„Plečiame turto valdymo veiklą, siekdami pasiūlyti investuotojams galimybę investuoti į patrauklią grąžą generuojančius skolos vertybinius popierius“, – pranešime sakė „Capitalica Asset Management“ generalinis direktorius Mindaugas Liaudanskas.

Prieš prisijungiant prie „Capitalica“ komandos, I. Šablevičius buvo „Luminor“ banko skolos kapitalo rinkų skyriaus vadovas. Šias pareigas jis ėjo dvejus metus, o prieš tai daugiau nei ketverius metus buvo atsakingas už stambių verslo klientų skyriaus bei klientų kredito analizės skyriaus veiklą Lietuvoje.

„Capitalica Asset Management“ yra investicijų valdymo bendrovė, daugiausia investuojanti į komercinį nekilnojamąjį turtą Baltijos regione. Visi bendrovės fondai yra licencijuojami ir prižiūrimi Lietuvos banko, fondų išleistos obligacijos kotiruojamos „Nasdaq“ vertybinių popierių biržoje. Įmonė valdo daugiau nei 190 mln. eurų vertės turtą, kurio bendras plotas daugiau nei 100 tūkst. kvadratinių metrų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją