Startuolio įkūrėjų pagrindinė užduotis – efektyvių nuotolinės terapijos įrankių sukūrimas, plėtra Europoje ir Jungtinėje Karalystėje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Startuolio įkūrėja Ulvia Avidan teigia, jog pagrindinis siekis šiuo metu yra sukurti įtraukius terapijos įrankius, siekiant personalizuoti ir suefektyvinti nuotolinę terapiją. Vartotojams jau yra priimtina naudotis internetiniais sprendimais medicinos srityje, terapija nėra išimtis.

Naujausi tyrimai teigia, kad šeši iš dešimties vartotojų, išbandę nuotolinę terapiją, lyginant su tradicine, yra linkę rinktis nuotolinį sprendimą dėl kelionės laiko ir kaštų sutaupymo, privatumo ir galėjimo kreiptis į ekspertą tik prireikus.

„Mūsų įmonės siekis suteikti galimybę kiekvienam asmeniškai, grupėje ar šeimoje gauti įtraukią, pasaulinio lygio terapiją“, – sako įkūrėja.

Į „Tokitus“ investavusio Latvijos privačių investuotojų tinklo „Venture Faculty“ atstovė Renat Lokomet teigia, jog „Tokitus“ kuriama įtraukios nuotolinės terapijos platforma yra efektyviai veikianti, leidžianti terapeutams patogiau valdyti savo „skaitmeninius kabinetus“, nesirūpinant kalendoriaus valdymu, sesijų rezervacijomis, apmokėjimais ir pan. Tai taip pat leidžia tradicinės aplinkos įrankius naudoti ir skaitmenizuotu pavidalu, kas padaro nuotolinę terapiją efektyvesne ir greičiau padedančią pacientams.

„Tokitus“ investuotojams paliko didžiausią įspūdį dėl savo paprastos ir patogios vartotojo sąsajos, augimo greičio ir ateities potencialo.

Rinkai augant kasmet daugiau kaip 25 proc., galimybė prisidėti prie „Tokitus“ kuriamos platformos tapo labai patraukli, tad įmonė tiki, jog telemedicinos rinka toliau išlaikys panašų augimą.

Įkūrėjos teigimu, šiuo metu „Tokitus“ platformoje terapeutai papildomai uždirba iki 2500 Eur. Platforma vartotojus kviečia ne tik į sesijas, bet ir edukuoja apie psichologinę sveikatą, dalijasi patarimais ir ekspertų įžvalgomis socialiniuose tinkluose, kur galima užduoti rūpimus klausimus, į kuriuos ekspertai atsako gyvų transliacijų metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją