Pasak operatoriaus, pirmojo pusmečio rezultatus lėmė toliau didėjantis privačių ir verslo klientų skaičius, augantis duomenų vartojimas Lietuvoje ir užsienio šalyse. Be to, lyginant su praėjusiais metais, bendrovė beveik padvigubino investicijas į ryšio kokybės gerinimą ir tam skyrė 12,8 mln. Eur.

„Nepaisant makroekonominių iššūkių, su kuriais susiduria kiekvienas verslas, klientams ir toliau užtikriname kokybiškas paslaugas už patrauklią kainą. Intensyviai plečiame 5G tinklą ir siūlome savo klientams aktualias paslaugas: pratęstą įrenginių garantiją, interneto apsaugą. Vartotojai tai vertina – mūsų privačių ir verslo klientų skaičius taip pat nuosekliai auga“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims Petras Masiulis.

Bendrovės pajamos per šį pusmetį pasiekė 164,29 mln. eurų ir buvo 4,6 proc. didesnės nei tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais.

EBITDA (pelnas prieš palūkanas, mokesčius, nusidėvėjimą, amortizaciją ir pritaikius IFRS 16 efektą) šių metų pirmąjį pusmetį siekė 67 mln. eurų – tai 13 proc. daugiau, nei tuo pačiu laikotarpiu pernai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją