Centre veiks ir „IKI Express“, ir autonominės parduotuvės

„Vilniaus centre turime nemažai „IKI Express“ parduotuvių, kuriose parduodame kasdieninius produktus, užkandžius, kavą, gėrimus, suvenyrus. Per NATO viršūnių susitikimą jos dirbs pilnu pajėgumu, ir labai tikimės, kad jas aplankys tiek miesto svečiai, tiek vilniečiai, likę Vilniuje“, – sako V. Budrienė.

Pasak jos, artėjančiam NATO viršūnių suvažiavimui buvo atsakingai ruoštasi iš anksto, komunikuota su valstybės institucijomis, atsakingomis už eismo ribojimus. Pagal tai prekybos tinkle perdėlioti logistikos grafikai, personalo atvykimo ir išvykimo procesas.

„Be to, pasididinome atvežamų produktų kiekį, tad renginį pasitinkame pasiruošę ir entuziastingai. Tai turbūt pirmas tokio svarbumo renginys modernioje Lietuvos istorijoje, ir mums labai džiugu, kad galėsime savo parduotuvėse priimti visus miesto svečius bei sostinės gyventojus nusipirkti užkandžių, įvairių gėrimų, suvenyrų ar produktų greitam šaldytuvo papildymui. Miesto centre visą parą dirbs ir mūsų dvi autonominės parduotuvės“, – pažymi V. Budrienė.

Laikinų pokyčių sulauks tik tie, kurie gyvendami ribojimų zonoje pageidaus užsisakyti prekių į namus. Kaip teigia V. Budrienė, NATO viršūnių susitikimo metu prekių pristatymo startuolis „LastMile“ negalės pristatyti pirkinių į namus tose zonose, kuriose eismas bus ribojamas.

„Tačiau tuo metu kviečiame pirkėjus „LastMile“ programėlėje rinktis prekių atsiėmimą į parduotuvę arba į automobilį. Tomis dienomis siūlome išskirtinę 20 proc. nuolaidą atsiėmimo paslaugai“, – pranešė „Iki“ komunikacijos vadovė.

Kaip skelbia Vilniaus miesto savivaldybė, liepos 10-13 dienomis senamiestyje trumpalaikiai eismo ribojimai numatyti Vilniaus gatvėje (nuo Žaliojo tilto iki Gedimino pr.), Gedimino prospekte (nuo Vilniaus iki Jogailos g.), Jogailos, Pylimo, Bazilijonų, M. Daukšos, Aušros Vartų, Subačiaus, Maironio, Žvejų, Kalvarijų (nuo Konstitucijos pr. iki Žaliojo tilto), G. Baravyko, V. Nasvyčio, A. Nasvyčio, Upės (nuo A. Nasvyčio g. iki Geležinio Vilko tilto) gatvėse.

Šiomis dienomis eismas (automobilių, paspirtukų, dviratininkų ir kt.) bus draudžiamas ir Gedimino pr., A. Smetonos, A. Jakšto, Vasario 16-osios (nuo Šermukšnių iki Pamėnkalnio g.), A. Rotundo, Kražių, Gynėjų, A. Tumėno, A. Goštauto (nuo A. Tumėno g. iki Liubarto tilto), Upės (nuo Žaliojo tilto iki A. Nasvyčio g.), A. Juozapavičiaus, Slucko, Rinktinės (nuo Mindaugo tilto iki Šeimyniškių g.) gatvėmis.

O liepos 11 dieną įsigalios draudžiamo eismo zona (automobilių transporto, pėsčiųjų, paspirtukų, dviratininkų ir kt.) – Universiteto, Dominikonų (nuo Universiteto iki Šv. Ignoto g.), Šv. Ignoto (nuo Dominikonų iki Totorių g.), Totorių (nuo Šv. Ignoto iki Liejyklos g.), Liejyklos, L. S. Gucevičiaus gatvėse. Transporto priemonių eismas taip pat bus draudžiamas ir Žygimantų, Arsenalo bei T. Kosciuškos gatvėmis.

Tarptautinei „Rewe“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų. Turėdamas 237 parduotuves visoje Lietuvoje, „Iki“ yra vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų. Tarp didžiausių šalies darbdavių esanti bendrovė yra įdarbinusi apie 5,5 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidaręs keturias autonomines parduotuves su „Iki“ prekių ženklu. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ ir nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją